Kariyeradam Öğrencilerini Eroğlu Giyim Markası Adı Altında İstihdam Edecek!

Doğaya ve insana saygılı ‘jean’ üretmek ilkesini benimsemiş olan Eroğlu Giyim, projelerine bir yenisini daha ekleyerek İnsan Kaynakları Departmanı çalışanlarını Kariyeradam’dan istihdam edecek.

Colin’s ve Loft gibi dünya çapında markalara sahip Eroğlu Holding’in ilk şirketi Eroğlu Giyim’in ise temelleri, doğdukları toprakları terk edip İstanbul’a gelen Eroğlu kardeşlerin, Nurettin Eroğlu önderliğinde 1983 yılında Mercan’da açtıkları atölye ile atıldı. Eroğlu Konfeksiyon, 1987 yılında markalaşma yolunda ilk hamlesini gerçekleştirdi ve Kulis markası altında pantolon, gömlek ve mont  üretimine başladı. Hızlı gelişimini devam ettiren Eroğlu Konfeksiyon kısa zamanda büyüdü; tüm atölyeleri 1992’de Eroğlu Giyim Sanayi Ltd. Şti. çatısı altında topladı, Kulis markası ise yerini Colin’s markasına bıraktı. Loft markasının satın alınmasının ardından ise Avcılar’da 35.000 m² kapalı alana sahip fabrika tamamlandı.

mostbet giriş

Bugün ise, denim konfeksiyon sektöründeki güçlü üretim bilgisi, sürdürülebilir kalite anlayışı, son teknolojik imkanları kullanma misyonuyla yoluna dev adımlarla devam eden Eroğlu Giyim,  2010  yılında Türkiye’nin İlk Resmi Uzaktan Eğitim Kurumu olarak yola çıkan Kariyeradam ile yaptığı anlaşma sonucu çalışanları için adım attı.

Kariyeradam, Eroğlu Giyim ile yaptığı anlaşma çerçevesinde öğrencilerini eğitim sonrası Eroğlu Giyim’in İnsan Kaynakları Departmanında istihdam edecek.

bahsine giriş

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın.
[Toplam: 0 Ortalma: 0]
Beğendiniz mi? O halde sosyal medya'da paylaşın.

Referanslar

Left Arrow
  • Yataş
  • Atasay
  • Hyundai Assan
  • EM
  • Beko
  • Arçelik
  • SB
  • SGK
  • MB
  • MEB
Right Arrow